x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, declarații în exclusivitate despre candidatura la Președinție

Ciolacu, declarații în exclusivitate despre candidatura la Președinție

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   23:55
Ciolacu, declarații în exclusivitate despre candidatura la Președinție
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu a luat încă decizia de a candida la Președinția României, dar crede că este timpul ca România să aibă un președinte de stânga.

Întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN dacă va candida la Președinția României, premierul Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus: „Nu, nu am luat această decizie”.

Aceasta a mai spus că are convingerea că este cazul ca România să aibă un candidat și un președinte social-democrat după 20 de ani în care țara a avut președinte de dreapta.

„Nu neapărat (voi candida - n. r.). Sunt și alți oameni în România care sunt autentici de stânga. V-am spus că am stat de vorbă cu președintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuție (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbești. E un om de stânga complet, un om care gândește de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate. Românii și întreaga Europă, întreaga lume are nevoie de o conducere de stânga, să se reașeze lucrurile”, a spus Ciolacu.

cadidatura

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu candidatura presedintie