x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: La sfârșitul anului vom avea una din primele două creșteri economice din Europa și din UE

Ciolacu: La sfârșitul anului vom avea una din primele două creșteri economice din Europa și din UE

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   18:16
Ciolacu: La sfârșitul anului vom avea una din primele două creșteri economice din Europa și din UE
Sursa foto: Hepta

„La sfârșitul anului vom avea una din primele două creșteri economice din Europa și din UE, vom avea o încadrare în deficitul asumat și vom avea o dezvoltare fără precedent în România”, spune premierul Marcel Ciolacu. El afirmă că investițiile se vor întoarce în economie.

„La sfârșitul anului vom avea una din primele două creșteri economice din Europa și din UE, vom avea o încadrare în deficitul asumat și vom avea o dezvoltare fără precedent în România. Toate aceste investiții se vor multiplica și în zona economică. Cu o digitalizare și cu o conectare mai bună la ANAF, sunt ferm convins că aeastă direcție corectă în care a intrat România va continua”, spune Marcel Ciolacu.

El îi îndeamnă pe locuitorii din Dâmbovița să îi voteze pe Daniel Cristian Stan și pe Corneliu Ștefan, candidați PSD, pentru noi mandate la Primăria Târgoviște și CJ Dâmbovița.

„Părerea mea, vă spun sincer, încercați să îi prețuiți pe cei care au performat, pe Cristi și pe Cornel, pe oamenii care în fiecare zi au înțeles de ce au fost aleși de către oameni și, mai ales, au o emtapie pentru oameni și le place administrația. E un lucru rar să îndeplinești toate condițiile, iar la dvs există performanță”, încheie el.

(sursa: Mediafax)

×