x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie: PSD trebuie să facă toate demersurile juridice pentru ca Băsescu să nu fie proclamat dictatorul României

Marian Vanghelie: PSD trebuie să facă toate demersurile juridice pentru ca Băsescu să nu fie proclamat dictatorul României

10 Dec 2009   •   00:00

Social-democraţii trebuie să facă toate demersurile juridice pentru ca Băsescu să nu fie proclamat dictatorul României, a afirmat liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.



"Eu cred că, cu puţin noroc, putem să câştigăm procesul, pentru că sunt prea multe fraude şi, în momentul de faţă, ceea ce este cel mai important pentru noi este să facem toate demersurile juridice pentru a nu fi proclamat Traian Băsescu dictatorul României", a spus Vanghelie, citat de Agerpres.

Liderul PSD Bucureşti spune că admiră, pe de altă parte, poziţia adoptată de preşedintele PNL, Crin Antonescu, conform căreia liberalii nu fac un guvern cu Traian Băsescu. "Eu cred că trebuie să păstrăm terenul vizavi de oameni şi nu terenul la jocuri de culise, pentru că toată campania asta mizerabilă a fost ţinută numai pe seama jocurilor făcute de Traian Băsescu, iar pentru ceea ce face acum, Crin Antonescu are toată admiraţia mea", a spus Vanghelie.

Nu în ultimul rând, Marian Vanghelie consideră că PSD nu l-a combătut foarte bine pe Traian Băsescu, în perioada campaniei electorale, care ar fi trebuit să fie ceva mai transparentă. "Eu cred că avem un singur punct - să nu-l lăsăm pe Traian Băsescu să devină preşedinte prin fraudare.

×
Subiecte în articol: politic