x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marius Marinescu: “Boc – mincinos şi demagog perfect”

Marius Marinescu: “Boc – mincinos şi demagog perfect”

de Dana Piciu    |    02 Iul 2008   •   00:00
Marius Marinescu: “Boc – mincinos şi demagog perfect”

Senatorul PC Marius Marinescu l-a numit ieri pe preşedintele PD-L, Emil Boc, “mincinos” şi “demagog perfect”, pentru că partidul pe care îl conduce şi-a însuşit unul dintre proiectele de lege ale conservatorilor,

Senatorul PC Marius Marinescu (foto) l-a numit ieri pe preşedintele PD-L, Emil Boc, “mincinos” şi “demagog perfect”, pentru că partidul pe care îl conduce şi-a însuşit unul dintre proiectele de lege ale conservatorilor, proiect pentru care “unii dintre parlamentarii liberal-democraţi au votat împotrivă” în Senat.

Este vorba despre iniţiativa legislativă depusă de PC în Parlament la începutul acestui an care prevede acordarea unui ajutor financiar pentru energie electrică persoanelor vulnerabile. În urmă cu două zile, Emil Boc a spus că “PD-L va propune în premieră în România” un proiect aproape identic cu cel al PC. “Boc minte! Premiera a stabilit-o PC încă din 21 ianuarie 2008. Ar trebui să vă fie ruşine, domnule Boc, pentru că în loc să votaţi în Parlament legi în beneficiul oamenilor săraci doriţi să faceţi din necazul acestor oameni capital de imagine. Aceste lucruri ne demonstrează încă o dată că PD-L, ca şi mentorul de la Cotroceni, este interesat de imagine, şi nu de rezolvarea problemelor oamenilor”, a mai spus Marinescu.

Proiectul de lege al PC, care a trecut de Senat, prevede acordarea unui ajutor financiar lunar pentru plata energiei electrice, contravaloarea a 100 de kw, persoanelor al căror venit lunar nu depăşeşte suma de 615 lei pe membru de familie.

×
Subiecte în articol: politic