x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marko Bela a votat "pentru o înţelegere cât mai bună între români şi maghiari”

Marko Bela a votat "pentru o înţelegere cât mai bună între români şi maghiari”

30 Noi 2008   •   00:00
Marko Bela a votat "pentru o înţelegere cât mai bună între români şi maghiari”

Preşedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat, în această dimineaţă, la ieşirea de la urne, că a votat "pentru o înţelegere cât mai bună între români şi maghiari". Bela a votat în secţia de votare amenajată în sala de şedinţe a Primăriei comunei Sâncraiu de Mureş, pe raza căreia domiciliază.



"Am votat pentru solidaritatea maghiarilor din România, ca să mergem împreună mai departe, am votat pentru solidaritatea tuturor ardelenilor, ca să colaborăm mai bine în interesul acestei regiuni şi am votat în acelaşi timp şi pentru solidaritatea tuturor celor care trăiesc în România. Am votat pentru un viitor mai sigur pentru copiii mei, pentru toţi copiii care trăiesc în această ţară şi am votat pentru o înţelegere cât mai bună între români şi maghiari", a declarat pentru Mediafax Marko Bela. Liderul UDMR a mai spus că prioritar în acest moment este formarea unui Guvern "cu o majoritate cât mai stabilă”.
Preşedintele UDMR candidează în colegiul 2 Senat din Mureş, care cuprinde localităţile din preajma Târgu Mureşului, precum şi oraşele Ungheni, Sângeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului şi Sovata. Contracandidaţii sunt independentul Kincses Elod, susţinut de PCM, Schwartz Ladislau (PDL) Mihai Covaci (PSD), Lorand Lukacs (PNL), Alexandru Teodosiu (PRM) şi Şerban Alexnadru (PNGCD).

×
Subiecte în articol: politic votat