x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazăre îl "mânca" pe Băsescu dacă era la confruntare în locul lui Geoană

Mazăre îl "mânca" pe Băsescu dacă era la confruntare în locul lui Geoană

04 Dec 2009   •   00:00
Mazăre îl "mânca" pe Băsescu dacă era la confruntare în locul lui Geoană

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, că îl "mânca" pe Traian Băsescu dacă ar fi fost el în locul lui Mircea Geoană la confruntarea desfăşurată între cei doi candidaţi la prezidenţiale intraţi în turul doi al alegerilor.



"Îl mâncam", a răspuns Mazăre la întrebarea dacă a simţit vreodată că vrea să fie el la pupitru în locul lui Geoană şi să răspundă provocărilor lui Băsescu.

Preşedintele PSD Constanţa a afirmat că l-a deranjat la Mircea Geoană că acesta nu i-a răspuns de fiecare dată lui Traian Băsescu începând cu menţiunea 'domnule Băsescu, sunteţi preşedinte de 5 ani în România, trebuie să ne spuneţi ce aţi făcut până acum şi cum veţi continua'.

'Cel mai tare m-a enervat că Băsescu se comporta ca şi când nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i mirosea. El ne spunea ce trebuie făcut în această ţară de parcă ar fi fost fecioară, fată mare, nu el a condus 5 ani. Şi m-a deranjat la Geoană pentru că eu, în locul lui, la fiecare răspuns aş fi început cu acest lucru', a precizat Radu Mazăre.

Potrivit acestuia, l-a mai deranjat la Mircea Geoană că n-a fost suficient de ferm atunci când a fost întrebat de Traian Băsescu dacă s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vântu.

'S-a întâlnit cu Vântu, şi ce? Vântu e liber. E traficant de arme? Se întâlneşte şi cu Vântu şi cu Voiculescu şi cu Patriciu, Mazăre, cu Vanghelie şi cu absolut toată lumea din această ţară, pentru că are capacitatea să-i adune pe toţi în jurul lui, iar Băsescu să-i gonească pe toţi din jurul lui, inclusiv pe foştii lui aliaţi şi susţinători gen Patriciu, cu care ieşea pe scenă, gen Voiculescu, pe care l-a făcut vice prim ministru, gen Vântu, care l-a sprijinit cu televiziunea şi cu banii. Ce e o ruşine în asta? Nu este nici o ruşine', a declarat Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a spus despre Traian Băsescu că are capacitatea de 'a crea teme false şi de a ne zăpăci gândurile'.

'Eu aş mai fi întrebat ceva. Păunescu de la B1 TV (...) nu e tot mogul, nu e tot unul vinovat, nu e tot unul rău? Sau ăia care sunt cu el sunt buni, cum era şi Voiculescu până acum 4 ani, sau Vântu până acum 5 luni de zile, şi ăilalţi sunt răi. Ne-a zăpăcit la capete', a afirmat Mazăre, citat de Agerpres.

Liderul PSD Constanţa consideră că, în urma confruntării dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu, 'destul de puţin' se va schimba opţiunea electoratului.

×
Subiecte în articol: politic