x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Deocamdată urmăresc "mlădiţele" din PSD

Năstase: Deocamdată urmăresc "mlădiţele" din PSD

25 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a evitat, luni, după BPN, să facă precizări legate de propria candidatură la şefia PSD, el spunând că, deocamdată, se limitează la a urmări "mlădiţele din partid", "care de dezvoltă în mod firesc, cu ambiţia normală de a ajunge în vârful ierarhiei".

"Deocamdată urmăresc şi eu, ca şi dumneavostră, felul în care cresc aceste mlădiţe ale partidului care, sigur, se dezvoltă în mod firesc, cu ambiţia normală, aceea de a ajunge până în vârful ierarhiei", a spus Năstase.

Întrebat dacă nu riscă să piardă startul, în condiţiile în care trei colegi din PSD - Geoană, Mitrea, Diaconescu - deja şi-au anunţat candidatura la şefia PSD, Năstase a spus: "Am luat odată startul şi am şi încheiat cursa respectivă, când am fost preşedinte al PSD".

"Eu am fost preşedinte, nu am o miză personală. Vom vedea cum este mai bine pentru partid. În măsura în care colegii mei vor considera că, pentru această perioadă de doi ani, voi putea să am un anumit rol în acţiunea politică, o să discutăm la momentul potrivit", a spus Năstase.

El a negat, de o manieră ironică, că ar avea în vedere un tandem cu Cristian Diaconescu în ceea ce priveşte candidatura sa la o funcţie de conducere în PSD.

Întrebat dacă are în vedere un asemena tandem, Năstase a dat un răspuns ironic: "Nu. Ultimul tandem la care m-am gândit a fost România-Bulgaria, pentru intrarea în NATO, şi atunci am reuşit. Deocamadată trebuie să vedem exact ce fel de candidaturi vor apare. A, recunosc, a mai fost un tandem, în 2004, cu Mircea Geoană ca prim-ministru...", a spus Năstase.

×
Subiecte în articol: politic