x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nichita: "Presa şi colegii din partide aşteaptă să curgă sânge în PSD"

Nichita: "Presa şi colegii din partide aşteaptă să curgă sânge în PSD"

15 Dec 2009   •   00:00

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, lider al filialei ieşene a partidului, a declarat, astăzi, că presa şi partidele politice "aşteaptă să curgă sânge în PSD" şi să se ia "decizii spectaculoase" în cadrul partidului după alegeri, adăugând că "poate aşa va fi".



"Presa şi colegii din partide aşteaptă să curgă sânge în PSD, vor nume grele pe tavă şi decizii spectaculoase şi vă spun că poate aşa va fi, dar să nu uităm că ne-au votat peste cinci milioane de oameni care aşteaptă de la noi decizii pentru electorat, nu pentru grupuri, nu pentru nuclee", a afirmat liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, citat de Mediafax.

Vicepreşedintele PSD a precizat că, în opinia sa, este nevoie de o evaluare în cadrul partidului după alegerile prezidenţiale, însă dezbaterile trebuie să aibă loc în interiorul partidului, nu în spaţiul public.

"Nu trebuie să constituim tabere în partid care să dezbată în spaţiul public lucrurile din interiorul partidului, nu acest lucru îl aşteaptă de la noi oamenii. Partidele dovedesc că sunt puternice când pierd. (...) Am spus ca e nevoie de o evaluare după alegeri, vom avea evaluări interne şi vom decide", a mai spus Nichita.

Gheorghe Nichita a adăugat că este mulţumit de rezultatul pe care candidatul PSD la alegerile prezidenţiale l-a obţinut în judeţele din Moldova - Iaşi, Vaslui, Botoşani, însă a menţionat că nu s-a lucrat suficient de bine în diaspora şi în zonele din Transilvania.

×
Subiecte în articol: politic