x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, replică pentru Ciolacu: Îi recomand să citească și el cartea, poate avea multe de învățat

Ciucă, replică pentru Ciolacu: Îi recomand să citească și el cartea, poate avea multe de învățat

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   17:15
Ciucă, replică pentru Ciolacu: Îi recomand să citească și el cartea, poate avea multe de învățat
Sursa foto: Hepta

Îi recomand să citească și el cartea, poate avea multe de învățat, este replica lui Nicolae Ciucă, după ce Marcel Ciolacu a spus ironic miercuri că este convins că „va fi un bestseller”, referindu-se la cartea semnată de lideul PNL.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”, a scris pe Facebook liderul PNL Nicolae Ciucă.

Întrebat miercuri cum privește utilizarea banului public, din subvențiile de la partid, de către PNL, care ar fi plătit din subvențiile de la partid panourile cu Nicolae Ciucă, cu mesajul „un ostaș în slujba țării”, Marcel Ciolacu a fost ironic.

„Am înțeles că au fost folosite la lansarea unei cărți (scrise de Ciucă - n.r.). O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a spus Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca Marcel Ciolacu carte