x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan depune plângere penală împotriva parlamentarilor PSD care l-au denunțat la DNA

Nicușor Dan depune plângere penală împotriva parlamentarilor PSD care l-au denunțat la DNA

16 Sep 2020   •   11:35
Nicușor Dan depune plângere penală împotriva parlamentarilor PSD care l-au denunțat la DNA

Candidatul susținut de Alianța USR PLUS și PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, că va depune plângere penală pentru „denunț calomnios” împotriva parlamentarilor PSD care su sesizat procurorii DNA în cazul înregistrărilor apărute în spațiul public. 

„Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor şi o să le fac plângere penală", a spus Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă. 

De asemenea, candidatul dreptei la Primăria Capitalei a anunțat marți, 15 septembrie, că va intenta proces civil împotriva Gabrielei Firea pentru calomnie după ce aceasta l-a acuzat de trafic de influență și șantaj. 

O înregistrare cu Nicușor Dan a apărut luni în spațiul public. Înregistrarea conține un dialog între candidatul dreptei la Primăria Capitalei și un reprezentant al primăriei Sectorului 4, în cadrul căruia Nicușor Dan ar fi încercat să împiedice demolarea unei construcții. 

Înregistrarea a fost făcută publică de Dana Budeanu.

×