x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pambuccian după consultări: Am evocat ideea unui Guvern politic dar şi a unei majorităţi ample

Pambuccian după consultări: Am evocat ideea unui Guvern politic dar şi a unei majorităţi ample

16 Dec 2009   •   00:00

Liderul grupului minorităţilor din Parlament, Varujan Pambuccian, a declarat la finalul consultărilor de la Cotroceni că miercuri seară sau joi se va afla persoana în jurul căreia "se va contura" Guvernul şi a adăugat că personal nu vrea să fie ministru.

Pambuccian a spus că în timpul discuţiilor cu şeful statului au fost evocate mai multe idei. Una dintre ele este cea a unui Guvern politic, a spus Pambuccian, adăugând că grupul pe care îl conduce sprijină pe deplin această formulă.

În al doilea rând, Pambuccian a menţionat că grupul său consideră "dezirabilă" şi sprijină ideea unei majorităţi cât mai ample. El a spus că numele persoanei în jurul căreia se vor contura ideile discutate va fi aflat în această seară.

De asemenea, răspunzând unor întrebări, Pambuccian a spus că nu doreşte să fie ministru. "Nu vreau să fiu ministru. Am refuzat de cinci ori un post de ministru", a spus el.

×
Subiecte în articol: politic