x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pambuccian: "Grupul minorităţilor este dispus să discute cu Emil Boc despre formarea Guvernului"

Pambuccian: "Grupul minorităţilor este dispus să discute cu Emil Boc despre formarea Guvernului"

11 Dec 2009   •   00:00

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale este dispus să se întâlnească cu liderul PDL, Emil Boc, pentru a discuta pe tema formării viitorului Guvern, a declarat, astăzi, liderul grupului, Varujan Pambuccian, adăugând că va lua o decizie în funcţie de propunerile pe care le va primi.



Pambuccian a declarat, pentru Mediafax, că grupul minorităţilor se va întâlni cu "toată lumea" şi va discuta, urmând să vadă ce propuneri va primi şi pe ce variantă va merge.

Pambuccian a arătat că grupul minorităţilor s-a întâlnit cu Emil Boc şi cu Liviu Negoiţă atunci când UDMR nu a dorit să facă acest lucru.

El a arătat că grupul minorităţilor a analizat, în urmă cu trei luni, toate variantele pe care le are, dar nu a luat în calcul varianta în care Klaus Iohannis nu doreşte să meargă mai departe.

"Grupul nostru, acum trei luni când am stat să analizăm toate variantele, a construit scenarii pe toate variantele şi o să vedem pe care vom merge. Noi avem, însă, o problemă pentru că l-am susţinut pe Klaus Iohannis şi ne-am trezit că nu mai doreşte să meargă mai departe şi acesta este singurul lucru pe care nu l-am luat în calcul", a spus Pambuccian.

El nu a vrut să menţioneze care sunt aceste variante, arătând, însă, că grupul nu a mers niciodată, până acum, pe formula cu un reprezentant în Guvern. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic