x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PC atenţionează - Posibile nereguli la vot

PC atenţionează - Posibile nereguli la vot

de Dana Piciu    |    23 Noi 2007   •   00:00

Conservatorul Codrin Ştefănescu i-a acuzat ieri pe pedişti că au inceput operaţiunea "Caracatiţa", acţiune ce are ca scop "controlarea a căt mai multe secţii de votare".

Concret, Ştefănescu a precizat că democraţii caută să-şi numească mai mulţi reprezentanţi in secţiile de votare (legea permiţăndu-le să aibă căte trei reprezentanţi dacă partidele neparlamentare se retrag), aducăndu-i pe membrii partidelor mici in situaţia de a renunţa neanunţăndu-i cănd sunt şedinţele sau organizănd şedinţele de constituire a comisiilor pe ascuns. Ştefănescu a precizat că alături de PD la aceste acţiuni de intimidare participă şi cei din PLD.

El a mai precizat că in Bucureşti anumite secţii de votare vor fi comune atăt pentru referendum, căt şi pentru europarlamentare, ceea ce va duce la incurcarea ştampilelor şi implicit la anularea multor voturi.

Un alt reprezentant al PC Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că sediul PC Sector 4 a fost spart şi vandalizat ieri-dimineaţă şi că tot mai mulţi conservatori primesc telefoane de ameninţare de cănd aceştia s-au hotărăt să facă publice neregulile din Primăria Bucureşti. In altă ordine de idei, 400 de membri ai PRM Bucureşti, printre care şi fostul preşedinte al PRM Sector 5 Adrian Stoica, s-au inscris in PC.

×
Subiecte în articol: politic