x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PD-L / Stolojan îşi anunţă candidatura pentru funcţia de prim-ministru

PD-L / Stolojan îşi anunţă candidatura pentru funcţia de prim-ministru

29 Aug 2008   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a anunţat, la Costineşti, că îşi va depune candidatura în partid pentru a fi desemnat premier din partea formaţiunii democrat-liberale.



Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a anunţat, la Costineşti, că îşi va depune candidatura în partid pentru a fi desemnat premier din partea formaţiunii democrat-liberale.

Candidatura pentru a fi desemnat premier de către PDL, va fi depusă în cadrul Conferinţei Naţionale Anuale, care va avea loc pe 12 septembrie.

"Oricine îşi poate depune candidatura pentru funcţia de premier, o să mi-o depun şi eu", a anunţat Theodor Stolojan, la şcoala de Vară a tineretului PDL.

El a precizat că PDL va respecta "întru totul" procedurile prevăzute de Statutul partidului pentru desemnarea premierului democrat-liberal.

"O să îmi depun candidatura, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu neapărat desemnat premier de către partid", a arătat Stolojan.

Stolojan: Geoană e neserios, iar pe Tăriceanu nu cred că îl mai doresc românii 
Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat că liderul PSD Mircea Geoană este "neserios" şi că nu crede că românii îşi mai doresc un premier precum preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

"Pe domnul Geoană îl cunoaşte toată lumea cât de serios este, iar domnul Tăriceanu a învăţat după patru ani că infrastructura ar trebui să fie o prioritate. Deci, nu cred că românii îşi mai doresc un asemenea prim-ministru", a răspuns Theodor Stolojan, întrebat care este opinia sa despre candidaţii PSD şi PNL la funcţiile de premier.

Stolojan l-a catalogat pe Mircea Geoană drept "neserios" şi a întrebat retoric: "Ce bază poţi să pui pe ceea ce spune dânsul?".

Prim-vicepreşdintele PDL a mai spus că şi-a exprimat doar intenţia de a candida la funcţia de premier desemnat de către democrat-liberali, pe când Geoană şi Tăriceanu vor să fie ei unicii candidaţi ai PSD şi PNL pentru acest post.

"Spre deosebire de ei, eu nu am această pretenţie de a fi unicul candidat. Ei merg pe formula candidatului unic, şi cu mândrie", i-a ironizat Stolojan pe Geoană şi Tăriceanu.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic premier stolojan