x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone își anunță o posibilă candidatură pentru Primăria Capitalei, dacă primește sprijinul PSD

Piedone își anunță o posibilă candidatură pentru Primăria Capitalei, dacă primește sprijinul PSD

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   21:46
Piedone își anunță o posibilă candidatură pentru Primăria Capitalei, dacă primește sprijinul PSD

Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, și-a anunțat disponibilitatea de a fi concurentul Gabrielei Firea pentru desemnarea drept candidat pentru Primăria Capitalei.

Piedone a propus astfel o alianță PSD-PUSL pentru Primăria Capitalei, așa cum există deja la mai multe primării de sector.

Piedone a spus, joi seară, că ezitările social-democraților de a anunța un candidat l-au determinat să ia în calcul un astfel de scenariu.

„La PSD văd că sunt tot felul de conflicte, este doamna Gabriela Firea care și-a anunțat intenția de a candida. Acum le-aș propune să facem o alianță la nivel de București și să fiu eu contracandidatul Gabrielei Firea pentru nominalizarea de candidat pentru Primăria București. Nu că mi-aș dori asta, dar competiția este bună”, a spus Cristian Popescu Piedone la conferința de alegeri a filialei Sector 6.

Anunțul făcut de Piedone vine chiar în ziua în care își aniversează 61 de ani.

Cristian Popescu Piedone are o carieră de trei decenii în administrația locală, fiind primarul Sectorului 5 din 2020, după ce între 2008 și 2015 a fost primarul Sectorului 4. Anterior a ocupat diverse funcții la Primăria Sectorului 6.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: piedone candidatura primaria capitalei psd