x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL reafirmă că exclude posibilitatea de a face parte dintr-un Guvern-marionetă al lui Băsescu

PNL reafirmă că exclude posibilitatea de a face parte dintr-un Guvern-marionetă al lui Băsescu

09 Dec 2009   •   00:00

Liberalii, întruniţi în CNEx, au adoptat următoarea declaraţie politică:
"Partidul Naţional Liberal mulţumeşte românilor care au votat pentru  Revoluţia Bunului Simţ şi pentru scoaterea României din criza politică, economică, morală şi instituţională în care a fost aruncată de dictatura bunului plac instaurată de Traian Băsescu.
Partidul Naţional Liberal aşteaptă cu încredere decizia Curţii Constituţionale care este chemată pentru prima oară să se pronunţe asupra gravelor fraude comise în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de către organizatorii scrutinului.
Partidul Naţional Liberal rămâne consecvent în acţiunea sa politică de consolidare a democraţiei, de respectare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, de susţinere a unor programe de dezvoltare economică care să ducă la întărirea clasei de mijloc şi aducerea nivelului de viaţă al românilor la cel mediu european.
Partidul Naţional Liberal nu este dispus să facă niciun compromis cu liderii şi cu forţele politice care încearcă să instituie în România un regim autoritar, care tratează instituţiile statului ca pe propria lor moşie şi care încearcă să îngenuncheze iniţiativa şi acţiunile cetăţenilor liberi ai acestei ţări.
Partidul Naţional Liberal exclude posibilitatea de a face parte dintr-un guvern marionetă a lui Traian Băsescu.
Partidul Naţional Liberal mandatează pe Preşedintele PNL să conducă discuţiile cu toate forţele politice şi cu toate structurile reprezentative ale societăţii civile pentru a contura cele mai bune soluţii pentru o bună guvernare a României.
 
9 Decembrie 2009                           Preşedinte Crin ANTONESCU 

×
Subiecte în articol: politic