x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/INFO

POLITIC/INFO

25 Feb 2005   •   00:00

26 februarie 2005
ANTICIPATE. Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat, ieri, la Suceava, ca PSD se pregateste de alegeri anticipate, care ar putea fi organizate in toamna acestui an sau in primavara anului viitor. El a si criticat modul in care coalitia de guvernamant a trecut la impartirea posturilor de conducere din institutiile descentralizate, afirmand ca prin protocoale secrete s-au impartit si "locurile care au ramas goale in cimitire".

COLABORARE. Oficialii romani si francezi vor colabora, pentru a schimba imaginea Romaniei in Franta, afectata negativ de cazurile copiilor abandonati si ale cersetorilor, a afirmat, ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu. El s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu ministrul francez de Externe, Michel Barnier. "Forumul franco-roman al personalitatilor trebuie sa depuna eforturi in continuare pentru a promova imaginea Romaniei in concordanta cu realitatea", a spus Tariceanu.

CLARIFICARI. Presedintele PSD, Adrian Nastase, crede ca PD trebuie sa isi clarifice relatia cu Internationala Socialista. "Cei de la IS ar dori sa inteleaga care este ideologia si care sunt strategiile in PD, deoarece in fiecare saptamana aud, fie ca PD vrea o fuziune cu Partidul Liberal, PNL din Romania, fie ca negociaza prin domnul Frunzaverde cu Partidul Popular European", a declarat Nastase, dupa intalnirea cu eurosocialistii.

×
Subiecte în articol: politic