x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Când USL vine la putere, vom verifica cine a distrus Complexurile!"

Ponta: "Când USL vine la putere, vom verifica cine a distrus Complexurile!"

de Gabriela Mladin    |    28 Iul 2011   •   12:39
Ponta: "Când USL vine la putere, vom verifica cine a distrus Complexurile!"

Seful PSD, Victor Ponta a facut declaratii care ar trebui sa-i sperie pe cei care au adus companiile statului in pragul falimentului. Ponta a comunicat faptul ca , imediat ce USL va veni la putere, se va ocupa de gasirea vinovatilor care au distrus economia. Seful social-democratilor considera ca aceste companii, precum si institutiile statului, exemplificand ANAF s-au ocupat cu strangerea de bani pentru PD-L.

Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, a facut declaratii pentru un post de radio local din Targu-Jiu in care explica incercarea lui Blejnar de a-l agata in scandalul Complexurilor Energetice cu Casa de avocatura Sova. "Aceasta acuzatie mi-a fost adusa din 2008 de Mantog si s-a putut vedea ca nu m-au putut agata cu nimic, a fost o simpla minciuna. Faptul ca domnul Basescu si domnul Blejnar iese, la trei ani dupa ce nu au gasit nimic cu care sa ma acuze, decat cu minciunile lui Mantog, este un lucru bun pentru mine, inseamna ca n-au avut ce sa-mi faca', a precizat Ponta.

Ponta: "Normal ca se tem, dar n-o sa scape!'

In opinia lui Ponta, tot ce se intampla in jurul sau este o reactie de teama a celor care sunt vinovati de distrugerea mineritului si energiei din Gorj: "Oamenii astia stiu foarte bine ca dupa ce vom castiga alegerile vom verifica cine a distrus economia romaneasca, cine a distrus Complexurile Energetice Turceni si Rovinari, de unde se dau oamenii afara, cand puteau sa fie pe profit ca in anii trecuti, cine foloseste institutiile statului, inclusiv ANAF-ul, chiar si in Gorj, pentru a strange bani pentrui partid, pentru PD-L. Normal ca se tem, dar n-o sa scape, evident! Cati bani au furat cei de la Turceni si Rovinari pentru PD-L, banii pentru Bute nu mai conteaza. Altceva mi se pare anormal, ca in fiecare an au dat oameni afara si faptul ca Turceni si Rovinari care puteau sa fie pe profit, sa fie motorul economic al judetului Gorj, au fost delapidate de cei de la putere', a mai spus Ponta.

×