x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, surprins de intenţia PDL de contestare a legii privind STS: Nici măcar n-au văzut legea şi o contestă la CCR?

Ponta, surprins de intenţia PDL de contestare a legii privind STS: Nici măcar n-au văzut legea şi o contestă la CCR?

de Agerpres    |    03 Feb 2014   •   16:54
Ponta, surprins de intenţia PDL de contestare a legii privind STS: Nici măcar n-au văzut legea şi o contestă la CCR?
Sursa foto: Ponta, surprins de intenţia PDL de contestare a legii privind STS: Nici măcar n-au văzut legea şi o contestă la CCR?

Premierul Victor Ponta s-a arătat surprins luni de intenţia democrat-liberalilor de a contesta la Curtea Constituţională proiectul de lege privind trecerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale în subordinea Ministerului de Interne.

'Păi, n-au văzut legea şi o contestă la CCR? Credeam şi eu că s-au mai deşteptat în ultimul timp. Ce o să spună domnul Blaga, că nu e bine la Ministerul de Interne? Când era ministru de Interne tocmai asta spunea, că STS trebuie să fie la Ministerul de Interne. Tocmai speram să iasă din penibil. Văd că încă nu s-au trezit. Ce să conteste? Au văzut vreun proiect ca să-l conteste?', a spus Ponta luni la Parlament.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că partidul său va ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale ar urma să treacă în subordinea Ministerului de Interne.

Vasile Blaga a argumentat că legile în vigoare privind intervenţia în situaţii de urgenţă erau foarte clare la momentul producerii accidentului aviatic din Apuseni, ceea ce nu ar mai justifica reorganizarea STS.

×
Subiecte în articol: ponta PDL contestare lege STS ccr