x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Prioritate la finanţare pe fonduri structurale au proiectele care vor crea multe locuri de muncă

Ponta: Prioritate la finanţare pe fonduri structurale au proiectele care vor crea multe locuri de muncă

de Mediafax    |    02 Iun 2012   •   16:18
Ponta: Prioritate la finanţare pe fonduri structurale au proiectele care vor crea multe locuri de muncă

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Craiova, ca prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, vor avea proiectele celor vor crea cele mai multe locuri de munca. Declaratia primului-ministru vine dupa discutia avuta, in cursul zilei de vineri, la intalnirea cu Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, dar si cu ceilalti lideri europeni, la reuniunea de la Bucuresti.

Prmierul Victor Ponta a declarat ca a ajuns la aceasta concluzie dupa mai multe vizite si consfatuiri cu reprezentantii in teritoriu din diferite zone ale tarii, de la care a aflat unde este mai mare nevoie de fonduri europene pentru dezvoltare regionala, pentru infrastructura sau o pregatire reala a fortelor de munca.

Ponta a spus ca a discutat, de asemenea, si ce trebuie facut pentru ca investitiile care s-au facut pana in prezent, dar si cele care se vor mai face, sa beneficieze de sprijin din partea Romaniei.

"Am discutat acest lucru, nu intre noi, la partid sau la USL, ci cu presedintele Comisiei Europene, domnul Barroso, cu ceilalti prim-ministri din zona, pentru Romania, pentru perioada 2014-2020, cele mai importante proiecte care trebuie finantate sunt proiectele care ii sprijina pe cei care creeaza locuri de munca", a declarat Victor Ponta.

×