x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PPU (social-liberal), scor-record în Prahova!

PPU (social-liberal), scor-record în Prahova!

29 Sep 2020   •   10:51
PPU (social-liberal), scor-record în Prahova!

Marius Constantin, candidatul umanist la Primăria Băicoi, a câștigat cel de-al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate.

Realizările sale substanțiale din primul mandat, proiectele asumate pentru următorii patru ani și principiile umaniste i-au asigurat lui Marius Constantin unul dintre cele mai mari scoruri electorale la nivel național.

Dimensiunea impresionantă a acestei victorii este subliniată inclusiv de diferența dintre candidatul umanist și cel de-al doilea clasat, candidatul PNL, între care este o prăpastie de 55 de procente, iar ceilalți competitori s-au pierdut în zona pragului de 5%.

Referindu-se la succesul colegului său umanist, deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele PPU (social-liberal) Prahova, a declarat: „Marius Constantin este un reper național de administrație performantă. Modelul său de succes, care va continua și îi va surprinde pe mulți, ar trebui multiplicat la nivelul întregii țări și am convingerea că în fiecare administrație locală condusă de umaniști se vor obține rezultate comparabile cu cele de la Băicoi”.
 

×
Subiecte în articol: marius constantin PPUSL