x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PPUSL acuză guvernul, după tragedia de la Neamț, că vine cu promisiuni mârșave

PPUSL acuză guvernul, după tragedia de la Neamț, că vine cu promisiuni mârșave

de Ion Alexandru    |    17 Noi 2020   •   08:33
PPUSL acuză guvernul, după tragedia de la Neamț, că vine cu promisiuni mârșave

Liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels (FOTO) califică drept nepotrivite promisiunile premierului Ludovic Orban privind acordarea unui ajutor bănesc familiilor celor decedați în incendiul de la Piatra Neamț, la mai puțin de o zi de la tragedie.

“Aud cu surprindere că premierul a promis un ajutor bănesc rudelor celor decedați la Piatra Neamț. Domnule premier, chiar credeți că era potrivit la nici 24 de ore de la producerea acestei tragedii să veniți cu promisiuni de ajutor bănesc? Dumneavoastră știți ce este în sufletul acelor oameni, vă dați seama prin ce durere trec ei acum că au pierdut oameni dragi, care s-au dus în acel spital ca să fie făcuți bine? Dumneavoastră vă dați seama că această promisiune nu face decât să ridice furia și supărarea oamenilor?”, transmite Ramona Ioana Bruynseels.

Conform acesteia, ajutorul bănesc promis rudelor ar fi fost mai bine investit în Sănătate, “iar furia oamenilor nu poate fi temperată cu bani, elocvent fiind exemplul din 1989, când Nicolae Ceaușescu a promis măriri de pensii și salarii, pentru a calma poporul”.

“De ce nu ați dat voie sistemului să funcționeze așa cum ar fi trebuit, așa cum au cerut atâția doctori din România în ultimele săptămâni? De ce acum veniți și credeți că banii acoperă durerea? Credeți că banii îi vor face pe acești oameni să tacă? Credeți că banii ne vor face pe noi ceilalți să tăcem? (…) Dați bani oamenilor și ajutați-i, dar nu ieșiți la nici 24 de ore cu astfel de promisiuni mârșave”, a adăugat Ramona Ioana Bruynseels.

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels