x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PPUSL și-a prezentat candidatul pentru Primăria Tulcea

PPUSL și-a prezentat candidatul pentru Primăria Tulcea

de Ion Alexandru    |    13 Iul 2020   •   10:14
PPUSL și-a prezentat candidatul pentru Primăria Tulcea

Mihăiță Sădîca și-a lansat candidatura pentru Primăria Muncipiului Tulcea, în cadrul unui eveniment la care a participat și Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (Social-Liberal). Candidatul umanist este un tânăr antreprenor de succes, iar promisiunea sa pentru tulceni este construirea unui nou spital.

“Tulcea nu are un spital municipal și acesta este principalul meu obiectiv și promisiunea mea pentru tulceni”, a declarat Mihăiță Sădîca (FOTO). Promisiunea sa a fost „tradusă” în termeni juridici de avocatul Daniel Ionașcu, care a explicat că angajamentul pe care și-l ia candidatul umanist este o garanție pentru tulceni.        

„Cred că acesta este începutul politicii tulcene. Domnul Mihăiță Sădîca vine cu un proiect, contractul cu tine. Contractul cu tulcenii. În sensul unui contract în care el face o promitență electorală și se obligă contractual la acest spital. Dacă nu se achită de obligație, el suportă toate cheltuielile. Politica noastră este neperdantă pentru cel căruia i se adresează”, a explicat Daniel Ionașcu.

La sfârșitul săptămânii trecute, PPUSL și-a prezentat echipa de la Brașov. Noul lider al umaniștilor brașoveni este Remus Rădoi, care a vorbit despre programul partidului, denumit “Stop abuzurilor!”.

Lupta mea personală, înainte de a intra în partid, a fost cu abuzurile. Lupta cu autoritățile neinteresate de cetățeni, ci doar de votul lor, din patru în patru ani. La Brașov, mă refer la întreg județul, autoritățile și-au împărțit feliile din buget în funcție de interesul personal și nu interesul cetățeanului. Am intrat în politică pentru a spune Stop Abuzurilor!”, a precizat acesta. Rădoi va face echipă cu antreprenorul Violeta Radu, nou lider al filialei municipale Brașov a PPUSL. 

×
Subiecte în articol: PPUSL Mihăiță Sădîca