x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Quinton Quayle - Coruptia trebuie sa fie o exceptie

Quinton Quayle - Coruptia trebuie sa fie o exceptie

24 Feb 2005   •   00:00

Coruptia trebuie sa devina o exceptie si nu o regula, a declarat, ieri, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle, la finalul intrevederii pe care a avut-o cu premierul Calin Popescu Tariceanu, la Palatul Victoria.

In opinia diplomatului britanic, pana acum lupta impotriva coruptiei nu a avut rezultatele scontate intrucat "nu au existat actiuni concertate care sa vizeze coruptia", dar el a precizat ca o actiune de succes in lupta contra coruptiei este acum credibila, mai ales ca noul presedinte al Romaniei a fost ales pentru o platforma in care lupta contra coruptiei a reprezentat un element-cheie.

CONSILIERI. Pe de alta parte, primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a recunoscut ca pana acum experienta consilierilor straini, adusi pentru a-i consilia pe membrii Cabinetului, in special pe probleme de coruptie si administratie, a fost prea putin folosita si a afirmat intentia Executivului de a remedia acest aspect. "Profesionalismul lor a fost prea putin folosit in trecut; vreau si m-am angajat ca din partea noastra sa existe mai multa disponibilitate in a-i folosi, pentru ca este o misiune de interes comun", a declarat seful Executivului. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic