x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe, exclus din PNL

08 Apr 2014   •   16:29
Radu Stroe, exclus din PNL

Vicepreşedintele PNL, Radu Stroe, a fost exclus din PNL cu 53 de voturi pentru şi 10 împotrivă în urma unei şedinţe a Biroului Politic Naţional (BPN) ca urmare a declaraţiilor acestuia potrivit cărora destrămarea USL a fost o greşeală.

"Eu cred că în momentul în care s-a produs fractura, a cărei motivaţii încă nu o găsesc, este o gravă greşeală. Nu poţi să faci opoziţie doar pentru că te-ai hotărât să pleci de la guvernare", a spus Radu Stroe, săptămâna trecută, la Antena 3.

Deputaţii PNL au decis luni să-l mandateze pe George Scutaru să propună în BPN sancţionarea lui Radu Stroe ca urmare a ultimelor declaraţii ale acestuia.

"În timp ce tot partidul este angrenat, de la ultimul membru până la preşedintele partidului, până la utimul parlamentar, într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte, cea mai importantă bătălie a partidului, un vicepreşedinte al partidului, un fost demnitar şi nu orice demnitar, Radu Stroe, (...) practic, prin atitudinea sa aruncă în aer şi îşi bate joc de munca tuturor acestor oameni. Oamenii au fost foarte revoltaţi", a explicat Scutaru.

"Mesajul pe care l-au discutat colegii de la Cameră şi pe care îl vom discuta mâine în Biroul Permanent este că PNL este un partid suficient de serios şi de puternic ca să nu permită astfel de atitudini în condiţiile de precampanie şi în situaţia politică în care ne aflăm. Fiecare are dreptul la propriile opţiuni, dar nimeni nu este obligat să facă parte dintr-un partid şi atunci când faci parte dintr-un partid, nu poţi să nu respecţi nişte reguli minimale, pentru că altfel îţi baţi joc de munca celorlalţi colegi ai tăi", a spus şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: radu stroe radu stroe exclus pnl