x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea președintele României

Turcan: Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea președintele României

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   16:45
Turcan: Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea președintele României

Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea președintele României, iar după alegeri Partidul Național Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanție pentru o viitoare guvernare performantă, afirmă vicepreședintele formațiunii Raluca Turcan.

„Este obligatoriu ca în anul 2024, Partidul Național Liberal să dea Președintele României. Numai PNL poate da României un Președinte de țară care să ne garanteze atingerea marilor obiective naționale, atât în plan intern, cât și internațional”, spune Raluca Turcan la evenimentul organizat cu ocazia Zilei PNL - 149 de ani de la fondarea Partidului Național Liberal.

De asemenea, ea apreciază că Partidul Național Liberal trebuie să multiplice modelul de administrație publică locală modernă și performantă în cât mai multe localități din țară.

„Singura garanție pentru acele comunitățile locale care au rămas în urmă și care își doresc să se dezvolte este să aibă primar PNL și un consiliu local liberal, centrat pe investiții și pe creșterea stadardului de viață al oamenilor. Așadar, miza alegerilor locale din 9 iunie este dezvoltarea comunităților locale și reducerea decalajelor. Și după 2024, Partidul Național Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanție pentru o viitoare guvernare performantă. Este un imperativ politic pentru PNL, dacă ne dorim să păstrăm aceeași traiectorie dezvoltare pentru România și să ne asigurăm de ireversibilitatea reformelor din ultimii ani. Nu trebuie să uităm că ceea ce România a obținut în ultimii 4 ani și jumătate – depășirea crizelor succesive, asigurarea creșterii economice, protejarea locurilor de muncă și a întreprinderilor autohtone, investiții publice la nivel istoric, utilizare de peste 97% a fondurilor de coeziune – NU ar fi fost posibil dacă PNL nu și-ar fi asumat responsabilitate guvernării, atunci când celelate partide fugeau de ea”, încheie Turcan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: raluca turcan PNL presedinte romania