x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ramnicu Valcea - Liderul PNL s-a inscris in PUR

Ramnicu Valcea - Liderul PNL s-a inscris in PUR

23 Noi 2004   •   00:00

Gheorghe Pasat, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL Valcea, presedinte al organizatiei municipale Ramnicu Valcea a acestui partid, s-a inscris in organizatia judeteana a PUR, fiind atras de doctrina umanista.

OCTAVIAN HERTA

Click pentru a mari imaginea
ADEZIUNI. Gheorghe Pasat va fi urmat si de alti liberali
Fostul lider PNL si-a depus deja adeziunea la PUR, adeziune care a fost ratificata in cursul zilei de ieri de membrii Biroului Executiv Municipal al partidului. Pasat va fi propus de Dumitru Buse - presedintele PUR Valcea, pentru functia de vicepresedinte al organizatiei judetene a partidului. Pasat a declarat ca, dupa alegeri, il vor urma in PUR si alti membri marcanti ai PNL, precum si primari ai acestui partid.

MOTIVE. "Am ramas in partid si atunci cand PNL nu conta pe scena politica. In ultima perioada nu ma mai regaseam ca liberal, filiala Valcea fiind mai degraba o filiala a PNTCD. Ce s-a intamplat la Valcea a intrecut orice masura. Au venit asa multi taranisti, incat liberalii au fost aproape acoperiti. Nu am vazut atata rautate ca la ei. Li s-au adaugat si niste peremisti, asemanatori lor. Aveam momente cand ma simteam in PNL ca in perioada 1997-1998, pe vremea CDR-ului... Multa lume mi-a atras atentia ca la Valcea CDR inca exista, dar sub alta forma. In acest timp, vechii liberali au fost complet marginalizati. De multe ori m-am intrebat daca pentru liberali mai exista functii", a declarat Gheorghe Pasat in fata ziaristilor.

Gheorghe Pasat a fost membru al PNL inca de la infiintarea filialei valcene, in anul 1991. Incepand cu anul 1993, a ocupat in permanenta functii de conducere: membru al Biroului Permanent Judetean din 1993; vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean in perioada 1993 - 1998; presedinte al Biroului Municipal Ramnicu Valcea in ultimii 6 ani.

×
Subiecte în articol: politic pnl valcea