x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ramona Ioana Bruynseels, soluție pentru implicarea președintelui în dezvoltarea economică a României

Ramona Ioana Bruynseels, soluție pentru implicarea președintelui în dezvoltarea economică a României

29 Oct 2019   •   14:41
Ramona Ioana Bruynseels, soluție pentru implicarea președintelui în dezvoltarea economică a României

Ramona Ioana Bruynseels afirmă că un președinte se poate implica activ în dezvoltarea economiei țării.

Invitată la TVR Cluj, ea a vorbit despre necesitatea redefinirii diplomației economice, pentru a asigura dezvoltarea durabilă a României.

”Atât președintele, cât și ambasadorii sau atașații comerciali trebuie să promoveze interesele economice ale României. În vizitele oficiale, președintele trebuie să fie însoțit de oameni de afaceri, aleși în mod transparent, din toate domeniile. Unul dintre scopurile acestor vizite trebuie să fie atragerea investitorilor străini” a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale apreciază că abordarea în acest sens trebuie să fie mai dinamică și mult mai determinată.

”Mie îmi place să spun că după avionul cu care mergem noi în vizită, vine un avion în România cu investitori din străinătate. Pentru că dacă noi ne facem bine treaba și promovăm oportunitățile care există în România, în mod cert vor fi investitori interesați” a punctat Ramona Ioana Bruynseels.

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels