x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan: Pentru a-şi şterge lacrimile înfrângerii, o să trimit batiste PSD

Rareş Bogdan: Pentru a-şi şterge lacrimile înfrângerii, o să trimit batiste PSD

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2024   •   21:20
Rareş Bogdan: Pentru a-şi şterge lacrimile înfrângerii, o să trimit batiste PSD
Sursa foto: Hepta

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat la reuniunea Consiliului Naţional al liberalilor că după alegerile din 8 decembrie va trimite conducerii PSD o duzină de batiste pentru a-şi şterge 'lacrimile înfrângerii'.

"Nu am să fac referire la PSD, dar nu mă pot abţine să le transmit un singur lucru. Am văzut că sunt una dintre ţintele predilecte ale acestora, zi de zi şi în fiecare emisiune. (...) Le spun un singur lucru: pentru că tot au o problemă cu batista mea, le promit că pe data de 8 decembrie, după ora 24,00, le voi transmite şi trimite de la sediul din Modrogan o duzină de batiste ca să îşi şteargă lacrimile înfrângerii. Le promit acest lucru şi lui Tudose, şi lui Grindeanu, şi lui Paul Stănescu, şi lui Simonis, şi lui Marcel Ciolacu. Vă mulţumesc şi din momentul ăsta speculaţiile au încetat. Sper ca toată lumea să se liniştească. Avem un preşedinte şi avem un om pentru care merită să luptăm - Nicolae Ciucă, preşedintele României", a afirmat Rareş Bogdan la reuniunea de duminică, dedicată validării candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.



Rareş Bogdan consideră că dacă PNL, prin Nicolae Ciucă, va obţine în primul tur al prezidenţialelor 



"Eu mă simt în siguranţă cu Nicolae Ciucă la Cotroceni. Sunt absolut convins că, alături de români, veţi putea alege cea mai bună cale. Primarii din această sală, aţi avut trei milioane de voturi şi la consiliul judeţean, 2,4 milioane de voturi. Eu nu vă cer decât, în primul tur, să ne asiguraţi două milioane de voturi, suntem în turul doi şi câştigăm alegerile", a mai spus Rareş Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan lacrimi batiste psd