x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rodeanu: PSD și PNL se poartă ca fanarioții: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii

Rodeanu: PSD și PNL se poartă ca fanarioții: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii

07 Sep 2022   •   13:55
Rodeanu: PSD și PNL se poartă ca fanarioții: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii
Sursa foto: Foto: Facebook

Social-democrații „l-au protejat pe Virgil Popescu ca să îi pună în cârcă și mai multe prostii”, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu, după ce moțiunea împotriva ministrului Energiei a fost respinsă: „Au vrut să aibă un țap ispășitor mai mare și l-au obținut”.

„Pesediștii l-au protejat pe Virgil Popescu ca să îi pună în cârcă și mai multe prostii. Adică i-a durut în cot de facturile la energie, i-a durut în cot de siguranța energetică a țării, i-a durut în cot de lipsa investițiilor în energie regenerabilă. Au vrut să aibă un țap ispășitor mai mare și l-au obținut. Iar lacrimile de crocodil ale lui Marcel Ciolacu ( care s-a abținut la vot ) sunt doar ... de crocodil. Despre asta e promisă românilor: ”, afirmă Bogdan Rodeanu.

El spune că „PSD păstrează ministrul PNL cu tot cu problemele din energie”.

„Aceleași pentru care îl criticau în urmă cu doi ani. Și PNL va proteja miniștrii PSD, pentru ca acum sunt datori. Iar prostiile făcute de PSD și de PNL sunt decontate de români. PSD și PNL se poartă ca fanarioții: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii ci doar de ce le iese lor de la cei pe care îi țin în funcții publice”, încheie Rodeanu.

Moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă de Camera Deputaților. În favoarea ei au votat 85 de deputați, 191 s-au exprimat împotrivă, iar Marcel Ciolacu s-a abținut.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bogdan rodeanu