x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pentru o Românie social-liberală: umaniștii au anunțat candidaturi și personalități celebre

Pentru o Românie social-liberală: umaniștii au anunțat candidaturi și personalități celebre

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2023   •   10:56
Pentru o Românie social-liberală: umaniștii au anunțat candidaturi și personalități celebre

Umaniștii s-au reunit, vineri, la Iași, în cadrul ședinței Biroului Executiv, iar cea mai importantă decizie luată a fost ca PUSL să aibă candidați proprii la alegerile locale, în toate cele 42 de circumscripții

Totodată, liderii PUSL au anunțat declanșarea precampaniei electorale și au prezentat noi candidați. Aceștia sunt Ion Noțingar, pentru Consiliul Județean Iași, Mihail Pintilei pentru Primăria Iași, respectiv Ionel Gae pentru Primăria Slobozia.

În cadrul ședinței a fost oficializată numirea Doinei Gradea la conducerea Departamentului de Politici Publice al PUSL. Doina Gradea, o personalitate cu o carieră de trei decenii în management media, este un profesionist adevărat, care timp de aproape 15 ani s-a aflat în fruntea TVR și Pro TV Internațional. România și românii au nevoie mai mult ca oricând de oameni valoroși, care au soluții concrete la problemele actuale, care au dovedit că pot face acest lucru în domeniile din care provin. Oameni, care au arătat că lucrurile care contează sunt „fapte, nu vorbe”.

           
                                                Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL

×
Subiecte în articol: pusl Mihail Pintilei Doina Gradea