x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică S-A RĂZGĂNDIT/Vadim rămâne chiar şi pe bară în politică

S-A RĂZGĂNDIT/Vadim rămâne chiar şi pe bară în politică

de Dana Piciu    |    29 Noi 2008   •   00:00
S-A RĂZGĂNDIT/Vadim rămâne chiar şi pe bară în politică

Deşi în urmă cu câteva săptămâni afirma că nu are ce căuta în politică în cazul în care nu este reales senator, preşedintele PRM, CV Tudor, a revenit ieri, de ziua sa de naştere, asupra deciziei, spunând că, indiferent de rezultatele alegerilor de duminică, “nu va ieşi din politică”.

“Împlinesc 59 de ani şi mă simt într-o formă fizică şi morală excelentă. Fiind un om generos, îmi produce o plăcere mai mare să fac daruri, nu să primesc. Aşa că le voi da un cadou şi duşmanilor mei: indiferent de rezultatul acestor alegeri n-am să mă dau bătut şi voi lupta, pe mai departe, pentru ţara mea şi românii mei dragi”, a spus Vadim. El a adăugat că este imposibil să fie redus la tăcere, el fiind “un patriot idealist, care n-are nimic de pierdut, n-are avere, nu ţine la viaţa lui şi crede cu tărie în puterea şi judecata lui Dumnezeu”. Vadim Tudor a mai spus că votul uninominal este “o imensă prostie şi un pericol pentru stabilitatea ţării, pentru că oameni de valoare nu s-au mai încumetat să candideze”. Cât despre reformarea clasei politice prin noul sistem de vot Vadim crede că, de fapt, “este o poveste de adormit copiii”.

Liderul PRM s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că n-a fost invitat la emisiunea electorală de ieri seară de la televiziunea publică, ameninţând că va organiza un miting în faţă sediului acesteia, în cazul în care se vor confrunta în direct doar liderii PSD, PNL şi PD-L.

×
Subiecte în articol: politic