x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Se cere convocarea de urgenţă a CSAT pentru conflictul Rusia-Ucraina: Mesajele pe Twitter nu ţin loc de analiză de securitate!

Se cere convocarea de urgenţă a CSAT pentru conflictul Rusia-Ucraina: Mesajele pe Twitter nu ţin loc de analiză de securitate!

20 Ian 2022   •   19:39
Se cere convocarea de urgenţă a CSAT pentru conflictul Rusia-Ucraina: Mesajele pe Twitter nu ţin loc de analiză de securitate!

Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgență CSAT pentru a discuta situația de securitate de pe flancul estic al NATO, scrie pe Facebook, Stelian Ion.

Liderul USR  sustine că mesajele transmise de șeful statului pe Twitter „ nu țin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate”.

In plus, vicepreședintele USR spune că cele două mesaje transmise joi de Klaus Iohannis pe Twitter, prin care salută anunţurile făcute de președinții Joe Biden și Emmanuel Macron privind prezența militară în România, „nu țin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate”.

„Ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică și inconștiență ca președintele să aștepte să se deterioreze situația din estul Europei și abia apoi să convoace ședința CSAT”, conchide Ion.

×
Subiecte în articol: Stelian Ion