x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Seful statului revine printre muritori...Basescu zboara la Bruxelles cu o cursa de linie TAROM in care se va afla si premierul Ponta

Seful statului revine printre muritori...Basescu zboara la Bruxelles cu o cursa de linie TAROM in care se va afla si premierul Ponta

13 Mar 2013   •   20:03
Seful statului revine printre muritori...Basescu zboara la Bruxelles cu o cursa de linie TAROM in care se va afla si premierul Ponta
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Presedintele Traian Basescu va pleca la Bruxelles, pentru a participa la lucrarile Consiliului European, cu un zbor de linie al TAROM, pentru prima oara in ultimii ani urmand ca seful statului sa efectueze o deplasare externa fara a utiliza aeronava inchiriata special de la TAROM.

 
"Domnul presedinte Traian Basescu va efectua deplasarea la Bruxelles cu un zbor de linie al companiei TAROM", a precizat purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea, care a refuzat insa sa mentioneze care sunt motivele pentru care presedintele a optat pentru aceasta varianta de deplasare.
 
Cu acelasi zbor TAROM se va deplasa joi dimineata la Bruxelles si premierul Victor Ponta, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Ponta va participa la reuniunea liderilor de state UE membri ai Partidului Socialist European.
 
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, declara saptamana trecuta ca TAROM ar trebui sa renunte la aeronava prezidentiala  Airbus A 310, deoarece produce companiei pierderi anuale de 7 milioane de euro.
 
El a spus, potrivit Realitatea.net, ca aeronava prezidentiala face anual o gaura de 7 milioane de euro in bugetul TAROM si ca renuntarea la aceasta ar aduce economii importante companiei care are pierderi de 50 de milioane de euro anual. 

×
Subiecte în articol: basescu ponta cursa de linie tarom bruxelles