x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Solicitare PC - Blocuri la inventar

Solicitare PC - Blocuri la inventar

de Dana Piciu    |    21 Mai 2008   •   00:00

Conservatorii bucureşteni au solicitat ieri Ministerului Lucrărilor Publice ca de astăzi să înceapă verificarea tuturor blocurilor din Bucureşti pentru a fi depistate cele care au probleme la structura de rezistenţă.

Conservatorii bucureşteni au solicitat ieri Ministerului Lucrărilor Publice ca de astăzi să înceapă verificarea tuturor blocurilor din Bucureşti pentru a fi depistate cele care au probleme la structura de rezistenţă. Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, a cerut ministerului să facă publică lista cu blocurile cu risc seismic, pentru că există cel puţin cîteva sute de astfel de locuinţe, în afara celor declarate oficial “cu bulină roşie”. El a mai precizat că peste cîteva zile va intra în posesia unui raport cu aceste construcţii cu probleme întocmit de asociaţia inginerilor care au proiectat aceste blocuri.

 

 

Tot ieri, senatorul PC Marius Marinescu a anunţat că a depus la Parlament un proiect de lege prin care se reintroduce mercurialul în pieţele de stat, măsură care are scopul de “a uşura viaţa oamenilor cu venituri mici”.

×
Subiecte în articol: politic