x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu atacă USR: Votul de astăzi la moțiune nu este suficient pentru a poza în virgină

Sorin Grindeanu atacă USR: Votul de astăzi la moțiune nu este suficient pentru a poza în virgină

05 Oct 2021   •   13:41
Sorin Grindeanu atacă USR: Votul de astăzi la moțiune nu este suficient pentru a poza în virgină

Votul de astăzi la moțiune nu este suficient pentru a poza în virgină, le-a transmis Sorin Grindeanu parlamentarilor USR. El spune că aceștia au „născut împreună cu liberalii, în beția Puterii, un zombie politic numit Cîțu”. Grindeanu cere USR să-și asume răspunderea guvernării alături de PNL.

„Mă adresez exclusiv reprezentanților USR. Vă spun direct: astăzi, trebuie să vă recunoașteți public contribuția majoră la dezastrul acestei guvernări! Să vă asumați răspunderea în fața românilor! Și să votați moțiunea de cenzură a PSD! Moțiunea nu este doar despre Cîțu! Deși… știu - și știu toți românii!... ați vrea să dați delete anului în care ați fost acolo, la guvern! Moțiunea PSD este și despre voi, cei de la USR-PLUS. Despre eșecul vostru în a administra țara! Despre reformele promise când erați în Opoziție! De care s-a ales praful… când ați urcat treptele de la Victoria”, spune Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD amintește de promisiunile făcute de liderii USR înainte de a ajunge la guvernare.

„Mai țineți minte cum promiteați soluții miraculoase pentru orice? De la autostrăzi, educație și sănătate… până la încâlzirea globală?! V-ați cocoțat pe așteptările românilor de a avea o viață mai bună, dar ați uitat să vă dați jos de pe Facebook. Ați uitat că antreprenorii din această țară nu au nevoie de lozinci, ci de măsuri concrete, de sprijin financiar concret și accesibil! Sau ați crezut că antreprenorii români ar putea plăti salariile și furnizorii cu citate din postările ministrului economiei, dle Năsui? Ați venit la putere promițând reforme majore în sănătate și eficiență, în lupta cu pandemia. Dar v-ați purtat ca și cum bolnavii cronici din România nu mai există, iar pe mulți dintre ei i-ați condamnat la moarte! Ministrul Vlad Voiculescu a avut ca prioritate mai degrabă privatizarea sistemului sanitar decât sănătatea românilor. Dezastrul lăsat de el se vede, din păcate, în fiecare zi! Nici o măsură nu a fost luată… pentru ca bolnavii să nu mai ardă în spitale”, adaugă Grindeanu.

El afirmă că guvernarea unei țări „nu este un război de gherilă, în care cauți non-stop adversari pe care să dai vina pentru a explica de ce nu faci nimic”.

„Votul pentru moțiunea de cenzură, pe care sper că-l veți da astăzi… să nu credeți că va șterge anul de mariaj cu PNL-ul! Votul de astăzi la moțiune nu este suficient pentru a poza în virgină. Ați născut împreună cu liberalii, în beția Puterii, un zombie politic numit Cîțu! Sunteți Părinte 1 și Părinte 2 pentru acest zoomie! Iar zombi-ul a încercat să vă imite. Iar la început v-a plăcut mult. V-ați despărțit de el doar atunci când nu v-ați mai înțeles pe bani și pe funcții. Doamnelor și domnilor de la USR, Aveți curajul să vă asumați astăzi adevărul și să votați moțiunea de cenzură”, conchide Sorin Grindeanu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu motiune de cenzura