x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Oprescu va candida la Primăria Capitalei în parteneriat cu USL

Sorin Oprescu va candida la Primăria Capitalei în parteneriat cu USL

19 Sep 2011   •   10:12
Sorin Oprescu va candida la Primăria Capitalei în parteneriat cu USL

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei a fost anuntat oficial. Formula convenita de liderii USL si Sorin Oprescu este "candidat independent in parteneriat cu USL".

"O sa-mi depun candidatura la alegerile viitoare in calitate de independent sprijinit de USL", a precizat primarul Capitalei.

"Semnarea unui protocol este la indemana USL, atunci cand dansii vor dori sa faca afirmatia definitiva atunci mergem pe semnatura morala, a unui parteneriat pentru Bucuresti. Asta este la indemana conducerii USL, cand dansii vor hotari sprijinul acesta oficializat asa va fi. Nu hotaraste Oprescu. De principiu am discutat pana acum de atatea ori", a mai spus Oprescu, la Palatul Parlamentului, unde a participat la o dezbatere pe tema subventionarii gigacaloriei.

"Eu mi-am declarat convingerea absoluta ca prin acest parteneriat putem sa impingem lucrurile inainte. De fapt e un parteneriat in trei, Oprescu, bucurestenii, USL", a mai spus primarul Capitalei, potrivit Agerpres.

"Am considerat, nu este o supriza, ca Bucurestiul, Capitala Romaniei, milioanele de locuitori ai Bucurestiului au nevoie de un parteneriat intre un primar general independent, asa cum a fost votat de catre bucuresteni in 2008 Sorin Oprescu", a declarat Victor Ponta, presedintele PSD.

Sorin Oprescu declarase anterior ca va candida independent pentru un nou mandat, subliniind ca "in mod sigur nu va exista sigla USL".

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, vineri, inaintea intalnirii cu presedintele PNL, ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primaria Capitalei, el apreciind ca exista sanse ca Piedone sa fie nominalizat si de USL.


×