x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

21 Noi 2005   •   00:00

Hasotti - Alesi PNL vor sa treaca la PD

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ieri ca are cunostinta despre existenta unui proiect care "se coace undeva", prin care patru-cinci parlamentari PNL sa treaca la PD prin filiera PPCD, refuzand sa spuna daca proiectul este initiat in PNL sau in afara sa. "Stiu cine este, cand si unde s-a facut proiectul, dar nu exista nimic concret, nu a fost nominalizat nici un parlamentar si mai stiu ca proiectul nu va avea succes", a precizat Hasotti.

Iliescu - Saracii Africii o duc mai bine

Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca trebuie facuta o diferentiere a indicatorilor privind saracia extrema la nivel mondial. "Cu un dolar pe zi in Africa este una, dar intr-o tara ca a noastra, unde pe perioada rece a anului omul are nevoie de haine si locuinta incalzita, lucrurile se schimba", a spus Iliescu, care a sustinut ca in ceea ce priveste limita saraciei extreme, in Romania trei dolari ar fi echivalentul unui dolar in Africa. "Ala, in Africa, isi face o coliba din stiu eu ce crengi, gaseste mai usor de mancare", a conchis el.

Diaconescu - PSD si PNL nu negociaza

Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ieri ca intre partidul sau si PNL nu se poarta nici un fel de negocieri, infirmand astfel afirmatiile liberalului Cristian Boureanu, potrivit carora in PNL exista persoane care negociaza cu PSD. Diaconescu a spus ca pozitiile celor doua partide sunt in acest moment "ireductibile", atat din punct de vedere politic, cat si al modului de guvernare.
×
Subiecte în articol: politic pnl