x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stroe, ironic la adresa USR: O acțiune de PR a unui partid mic și gălăgios

Stroe, ironic la adresa USR: O acțiune de PR a unui partid mic și gălăgios

17 Oct 2022   •   18:06
Stroe, ironic la adresa USR: O acțiune de PR a unui partid mic și gălăgios

Moțiunea împotriva ministrului de Interne este „o acțiune de PR a unui partid mic și gălăgios, aflat în cădere liberă în sondaje”, spune deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

„Asistăm astăzi din nou la o acțiune de PR a unui partid mic și gălăgios, aflat în cădere liberă în sondaje. Ritmul cu care USR depune moțiuni sau întreprinde acțiuni pur politicianiste este egal cu ritmul în care scad în sondaje. Și vă spun sigur, e unul rapid. Pentru cine are curiozitatea să se uite, lista de semnături începe cu câteva nume tăiate „de pe listă. Foști parlamentari USR, despre care probabil că uitaseră că nu mai sunt în partid. Îmi închipui că e dificil să îi rețineți, când săptămânal aveți noi plecări, nu? Și de data aceasta, ca de obicei, neavând nici măcar numărul de parlamentari necesar, ați luat niște semnături pe datorie și ați reușit, din a doua încercare, parcă, să depuneți un nou document propagandistic și înțesat cu minciuni. Nu este nimic nou sub soare în ceea ce face acum USR. E un partid care trăiește din isterie și tupeu. Pentru a-și ascunde lipsa de competențe, experiență și neputința vădită de a guverna, USR trebuie în orice clipă să dea vina pe cineva. Ei sunt predestinați, imaculați, născuți pentru a acuza”, spune Ionuț Stroe.

El afirmă că USR trăiește doar din prezumții de vinovăție.

„De ce nu vă auzim niciodată vorbind despre faptul că România trebuie și merită să fie în zona Schengen? Țara noastră a dovedit că poate securiza frontiera de est a Uniunii Europene în cele mai dificile condiții și a gestionat peste 2 milioane de refugiați din Ucraina. Iar acest lucru, vă place sau nu, e și datorită ministrului Lucian Bode. Da, cel pe care îl atacați în mod aberant. Vă instruiți comunicatorii care ies la televiziune "să nu plece pe fente" și să îl atace furibund pe ministrul Lucian Bode indiferent de subiectul discutat. Am văzut cu toții punctajul agresiv pe care îl impuneți oamenilor dumneavoastră. Se pare că e tot ce știți să faceți. Totuși, dragi membri USR, conștientizați că toată agresivitatea acestea vine din faptul că liderul dumneavoastră Cătălin Drulă e rănit în orgoliu pentru că i-au fost demontate minciunile cu documente și dovezi. E rănit și vă trage după el. Nu trebuie să picați cu toții după un lider care știe să conducă doar cu ranga. (...) Când o să pricepeți că scandalul de dragul scandalului nu ajută pe nimeni? Nici chiar pe dumneavoastră. Măcar în al doisprezecelea ceas, vă invit să vă alăturați și dumneavoastră celor care susținem și care facem toate demersurile necesare pentru obiectivul comun al românilor: aderarea la spațiul Schengen. Vă înțeleg că sunteți în opoziție, dar imaturitatea nu este o scuză pentru a sabota dreptul legitim al țării noastre de a intra în spațiul de liberă circulație, drept pe care îl avem confirmat de peste 11 ani”, adaugă liberalul.

Deputații dezbat luni moțiunea simplă „Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, inițiată de 55 de deputați împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ionut stroe moţiune usr