x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stroe (PNL): Avem un PSD din ce în ce mai virulent și mai critic. E nevoie de o discuție pe dreapta

Stroe (PNL): Avem un PSD din ce în ce mai virulent și mai critic. E nevoie de o discuție pe dreapta

de Redacția Jurnalul    |    12 Aug 2024   •   15:16
Stroe (PNL): Avem un PSD din ce în ce mai virulent și mai critic. E nevoie de o discuție pe dreapta

„În zona suveraniștilor se încearcă formarea o asociere, în zona stângă avem un PSD din ce în ce mai virulent și mai critic. E nevoie de o discuție pe dreapta”, spune purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe. El afirmă că Nicolae Ciucă e supus unui atac orchestrat din partea PSD.

„Noi credem că Partidul Național Liberal în acest moment este cu atât mai mult legitimat să poarte aceste discuții cu cât vedem că, iată, în zona suveraniștilor se încearcă formarea o asociere de partide, în zona stângă avem un PSD din ce în ce mai virulent și mai critic. În mod evident e nevoie de această discuție pe dreapta”, spune Ionuț Stroe.

Întrebat de condiția celorlalte de dreapta ca PNL să se rupă de PSD, Stroe spune: „Nu pot să pornești anumite discuții condiționând partenerul”.

„Eu cred că din partea noastră a existat și există disponibilitate și deschidere pentru orice formă politică de dreapta”, adaugă Ionuț Stroe.

Totodată, el afirmă că Nicolae Ciucă este atacat într-o „orchestrată avalanșă de postări din partea social-democraților”.

„E absolut normal și legitim ca în condițiile în care președintele partidului este atacat într-o (...) orchestrată avalanșă de postări din partea social-democraților să există reacție din partea noastră”, încheie Stroe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: stroe pnl psd virulent critic