x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stroe (PNL): Niște scandalagii şi clovni vor să preia conducerea în România

Stroe (PNL): Niște scandalagii şi clovni vor să preia conducerea în România

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   18:30
Stroe (PNL): Niște scandalagii şi clovni vor să preia conducerea în România
Sursa foto: Hepta

„Niște scandalagii şi clovni vor să preia conducerea în România”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, cu privire la scandalul din Parlament de la dezbaterea bugetului pentru 2024: „Vine un an electoral în care va fi mult zgomot și vor fi multe petarde”.

„Ați văzut în Parlament, în ultimele 24 de ore, cine vrea să preia conducerea în România și mai ales în ce fel. Niște scandalagii şi clovni. S-au băgat toți în acest cor de strigături, ură și violență, de la un capăt la altul al opoziției - de la AUR, până la USR. Alternativa pe care o promit aceste partide mărunte este doar un imens scandal, țipete și atât. Singurul lucru pe care l-au deprins este să se hrănească din ură și să compromită orice dezbatere serioasă. Să se remarce prin mizerii și discurs instigator de la tribuna parlamentului. Este o întrecere între ei: cine poate mai puțin”, scrie pe Facebook Ionuț Stroe.

El afirmă că „dacă le iei pancartele și recuzita, rămâne un mare gol, bate vântul la propriu, e multă incompetență, sunt mulți politicieni care nu știu să scrie o lege sau să să citească un buget, mulți fără nicio calificare sau idee”.

„Imaginea pe care o arată este de neputință. Imaginați-vă doar: Cum ar arăta un Guvern cu miniștri din scandalagii de ieri și azi? Cum ar arăta Apărarea condusă de Șoșoacă? Sau Finanțele țării sub Simion? Sau Sănătatea cu cineva de la USR - asta am văzut deja și e trist. Nici nu știi dacă să râzi sau să te sperii. Vine un an electoral în care va fi mult zgomot și vor fi multe petarde. Vă îndemn doar să rămâneți calmi și să lăsați zgomotul în urmă”, încheie Stroe.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: stroe scandal parlament