x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: Toate procedurile privind legea statutului funcţionarilor au fost respectate

Sulfina Barbu: Toate procedurile privind legea statutului funcţionarilor au fost respectate

02 Mar 2010   •   00:00

Acuzată de PSD şi PNL că a încălcat Regulamentul Camerei Deputaţilor, preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor, democrat-liberala Sulfina Barbu, a declarat că toate procedurile privind legea statutului funcţionarilor publici au fost respectate.



"Aş vrea să vă spun tuturor că în data de 23 februarie, în plenul Comisiei pentru administraţie, am discutat cu toţi colegii ca această şedinţă, de pe data de 1 martie, să aibă loc la ora 13,00. Sunt amendamente înregistrate şi de la alte partide decât de la PD-L. S-au respectat procedurile, pentru că plenul Comisiei este cel care aprobă ordinea de zi, o etapă procedurală respectată în conformitate cu Regulamentul", a declarat Sulfina Barbu, citată de Antena3.

Parlamentara PD-L a apreciat că refuzul PSD şi PNL de a participa la această şedinţă a fost alegerea lor.

Cu toate acestea, deputatul PSD Valeriu Zgonea a anunţat că social-democraţii şi liberalii vor contesta la Curtea Constituţională legea privind statutul funcţionarilor, dacă aceasta va fi adoptată, pe motiv de încălcare a procedurilor Camerei Deputaţilor. În paralel, ei vor solicita Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor sancţionarea lui Barbu pentru încălcarea procedurilor. "Îi vom cere preşedintei Camerei sancţionarea cu avertisment a preşedintei Comisiei de administraţie", a susţinut Valeriu Zgonea.

×
Subiecte în articol: observator