x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr

Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2024   •   19:30
Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr
Sursa foto: Hepta

„Dl Ciucă, da, el, șefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR”, scrie pe Facebook Mihai Tudose: „Au mai trăit acest vis. (...) Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr, de vis să cumperi izolete, măști”.

„Dl Ciucă, da, el, șefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR. Ne aducem aminte cum ei au mai trăit acest vis… E drept că pentru România visul lor era coșmarul românilor! Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr, de vis să cumperi izolete, măști și tot ce le-a mai trecut prin cap la ce prețuri au dorit, să faci praf sectorul energetic, să poți să faci împrumuturi fără număr la dobânzi colosale, să semnezi cel mai jalnic PNRR (și să-l prezinți ca cel mai bun din galaxie)… Acesta este visul lor. Și coșmarul României!!!”, scrie Mihai Tudose.

„Partea bună constă în faptul că dacă tot sunt la un loc… nu trebuie să ne mai întrebăm care dintre ei au făcut țăndări tot și care dintre ei au fost de acord și au girat nenorocirile... Stați grupați și asumați-vă în mod egal de data trecută!!!”. adaugă europarlamentarul PSD.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tudose pnl USR vaccinuri