x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "Am votat pentru ca niciodată să nu ne întoarcem la o democraţie originală"

Udrea: "Am votat pentru ca niciodată să nu ne întoarcem la o democraţie originală"

06 Dec 2009   •   00:00

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea a votat, în această dimineaţă, la Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, pentru "ca România să rămână pe drumul modernizării şi pentru ca niciodată să nu ne întoarcem la o democraţie originală".



"Eu am votat pentru ca România să rămână pe drumul modernizării şi pentru ca niciodată să nu ne întoarcem la o democraţie originală, să rămânem la o democraţie autentică", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai spus că speră ca prezenţa la vot să fie mare, pentru că alegerile de duminică reprezintă "cea mai mare bătălie electorală cu cea mai mare miză din ultimii 20 de ani". Ea a apreciat că românilor nu le este greu să se decidă ce candidat vor vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

"Cred că românii au avut ocazia timp de cinci ani de zile să se gândească ce vor pentru România mai departe şi au avut ocazia în a eastă campanie electorală să îneţeleagă că există o mare diferenţă între candidaţi", a adăugat Elena Udrea.

Pe de altă parte, ea a spus că a primit un cadou de moş Nicolae, deşi nu se mai întâmplase de mulţi ani, ceea ce înseamnă că "este o zi cu noroc". (V.A.)

×
Subiecte în articol: alegeri 2009