x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea face film în Delta Dunării

Udrea face film în Delta Dunării

25 Apr 2009   •   00:00

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a promis, azi, în judeţul Tulcea, că va realiza un film despre potenţialul turistic al judeţului Tulcea, în special al Deltei Dunării.



"Eu cred că Delta Dunării, dar şi zona continentală a judeţului Tulcea au fost insuficient promovate ca zone atractive din punct de vedere turistic. Nu ştiu data exactă, dar vă pot spune cu certitudine că, timp de două săptămâni, mă voi afla în Tulcea şi în Delta Dunării pentru a realiza un film documentar despre potenţialul turistic de aici. Filmul va fi promovat de Ministerul Turismului şi deja avem un public-ţintă. Ne gândim să atragem turiştii din Germania, Italia, Franţa şi nu numai. În ceea ce priveşte turismul în Delta Dunării, ţinta este de a promova şi atrage turismul de croazieră, pentru că aceasta este tendinţa în acest sezon estival", a declarat Elena Udrea.

Ministrul Turismului a afirmat că filmul despre judeţul Tulcea va fi promovat pe site-ul ministerului în luna mai. "Vreau să surprind toate punctele de atracţie din judeţ, începând cu Delta Dunării, plajele de la Sulina şi Sfântu Gheorghe, Munţii Măcinului şi, nu în ultimul rând, vom promova şi mănăstirile tulcene, situate în zone extrem de pitoreşti. Este păcat, pentru că avem bani, să nu investim în promovare şi mai ales să nu creăm facilităţi financiare pentru a promova investiţii în acest sector de reală importanţă pentru economia judeţului Tulcea. Depinde de autorităţi cât de repede depun proiectele care pot intra în finanţare", a declarat ministrul Turismului.

Udrea s-a aflat, azi, în judeţul Tulcea, pentru a-l însoţi pe prinţul Albert al II-lea de Monaco în vizita sa privată în Delta Dunării. Potrivit ministrului Turismului, Elena Udrea, Albert de Monaco intenţionează să înfiinţeze o filială a fundaţiei sale la Tulcea. Preocupat de conservarea mediului şi a biodiversităţii, Alteţa-Sa s-a arătat preocupat de implementarea unor programe de mediu în Delta Dunării, programe care pot fi finanţate de Fundaţia Albert de Monaco.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic dunării delta delta dunării