x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "Olguţa Vasilescu vorbea de maşinuţele lui Ponta"

Udrea: "Olguţa Vasilescu vorbea de maşinuţele lui Ponta"

de Gabriela Mladin    |    28 Apr 2011   •   13:44

Ministrul Turismului, Elena Udrea susţine că senatorul Olguţa Vasilescu a prezentat o ştire veselă atunci când a dezvăluit, pe blogul său, informaţiile legate de bicicletele achiziţionate de PD-L din China pentru alegerile viitoare, întrucât este vorba despre maşinuţe pentru şeful PSD, Victor Ponta.
În derâdere a luat informaţia şi vicepreşedintele Ioan Oltean care susţine că îi va trimite Olguţei Vasilescu una dintre cele 4 milioane de bicilete achiziţionate de PD-L. Premierul Emil Boc nu a comentat, însă, informaţia.

Pe blogul său, senatorul PSD, Olguţa Vasilescu a prezentat informaţia că PD-L ar fi achiziţionat biciclete pentru a le împărţi în campania electorală de la alegerile viitoare. În total, 4 milioane de biciclete, câte 100.000 pentru fiecare judeţ care ar valora 120 de milioane de euro. Vicepreşedintele Ioan Oltean a comentat sec această informaţie: "Să-i transmiteţi salutări Olguţei din partea mea şi să-i spuneţi că îi voi trimite şi ei o bicicletă", a precizat acesta.

Şi Elena Udrea consideră că informaţia Olguţei este una veselă. "Este o informaţie veselă şi mă surprinde neplăcut că majoritatea televiziunilor au luat în calcul o astfel de informaţie. Dacă vreţi, informaţia corectă era că s-au achiziţionat maşini pentru Victor Ponta nu biciclete".

În schimb, premierul Emil Boc, sfătuit din spate de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a fost mai rezervat în declaraţii. "Nu trebuie să comenteze aceste informaţii care nu sunt de luat în seamă", a precizat premierul Emil Boc, după ce Boagiu l-a sfătuit: "Nu comenta Emile!".

×