x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un consilier USR acuză că a fost agresată fizic de colegi din PNL și PMP

Un consilier USR acuză că a fost agresată fizic de colegi din PNL și PMP

28 Ian 2022   •   08:05
Un consilier USR acuză că a fost agresată fizic de colegi din PNL și PMP
Sursa foto: Hepta

Consilierul Felicia Ienculescu-Popovici afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). „Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș.

„Seara aceasta (joi seara - n.r.) colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a amenințat-o că < și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile >”, transmite pe Facebook USR Mogoșoaia.

Potrivit sursei citate, a fost depusă plângere penală la Poliție.

„Așteptăm ca autoritățile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile. Contextul este dat de recentele investigații de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la Școala din Mogoșoaia, în timpul unei ședințe de comisie din Consiliul Local”, precizează USR Mogoșoaia.

Liderul USR, Dacian Cioloș, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituțiile pe care le conduce „nu doar să inițieze o anchetă, ci să-i ofere și protecție” Feliciei Ienculescu-Popovici.

„Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-și facă dreptate cu pumnul atunci când simte că potlogăriile pe care le pune la cale sunt amenințate prin acțiuni politice făcute cu bună credință. E inadmisibil să se întâmple asemenea acțiuni într-un stat de drept și, dacă mai există autoritate în acest stat, ea trebuie să se vadă acum. Aștept o reacție de urgență și de la președinții PNL și PMP cu privire la comportamentul violent, impardonabil, al colegilor lor. Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș, potrivit Mediafax.

 

Filmare USR

 

×