x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: Dacă aş fi văzut că Geoană primea cinci milioane de Euro, aş fi spus că e o problemă

Vanghelie: Dacă aş fi văzut că Geoană primea cinci milioane de Euro, aş fi spus că e o problemă

14 Dec 2009   •   00:00

Întrebat cum comentează înregistrarea difuzată pe Internet, în care liderul PSD, Mircea Geoană, apare primind bani în schimbul unui loc eligibil, Vanghelie a spus: "Vedeţi, dumneavostră, asta este problema României. Când vom depăşi etapele astea mizerabile care n-au nicio valoare? Dacă aş fi văzut acolo 5 milioane de Euro, aş fi zis, da, era o problemă, avea o problemă Mrcea Geoană""

"M-am uitat şi eu: sunt nişte lucruri aranjate şi puse cap în cap şi în momentul când se vine cu banii, se focusează şi se vine special cu bani de cinzeci de mii. Haideţi să fim serioşi. Cu cinci mii de Euro nici măcar nu putea să-şi plătească afişele", a spus Vanghelie.

"Este în funcţie de ce poate, unii pot, unii nu pot. Dacă am face decât pentru cei care au bani, ar însemna că foarte mulţi oameni foarte pregătiţi nu ar mai putea să intre în competiţie. E în funcţie de posibilităţi, dacă poate omul şi dacă doreşte. Nu e o chestie obligatorie. Nu o dăm ca o definiţie clară", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă donaţiile se dau preşedintelui, Vanghelie a răspuns printr-o întrebare: "Credeţi că există un stas?".

El a mai spus că înregistrarea difuzată pe Internet este o "chestie semitrucată" şi o "mizerie", care nu are nicio valoare.

"Înţeleg că poate unii dintr-o anumită zonă ar dori să aibă o conducere favorabilă în următoarea perioadă. N-o să aibă, o să aibă o conducere pe care o dorim noi competentă", a adăugat Vanghelie.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic