x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: Am văzut declaraţiile doamnei Udrea de aseară. Ea mă iubeşte mult

Vasile Blaga: Am văzut declaraţiile doamnei Udrea de aseară. Ea mă iubeşte mult

31 Ian 2015   •   13:55
Vasile Blaga: Am văzut declaraţiile doamnei Udrea de aseară. Ea mă iubeşte mult
Vasile Blaga a declarat că în interviul Elenei Udrea se regăsesc prea multe bârfe şi lucruri fantasmagorice, precizând ironic că Elena Udrea "l-ar iubi mult".
 
”Am văzut declaraţiile doamnei Udrea de aseară. Ea mă iubeşte mult şi printre alte trimiteri a făcut una la o emisiune la un post de televiziune care la un moment ridica problema unui martor că ar fi auzit că Florică în august 2004, că eu ca şef de campanie o să ajung ministru de interne şi o să-l ajut în cauza EADS. Eu nici nu eram şef de campanie, că în august 2004 era candidat la preşedinţie domnul Stolojan. Nici măcar nu ştiu să mintă. În 2 octombrie a devenit Traian Băsescu candidat la preşedinţie. Nu am nicio implicare în cazul ăsta”, a mai declarat Blaga.
 
"Eu nu pot să cred aşa ceva. Adică domnia sa a spus nici mai mult nici mai puţin că ar fi fost o sursă de informaţii alternativă la cel mai puternic serviciu de informaţii a ţării. Nu-mi trece prin cap că aş putea accepta aşa ceva, cred că nici dumneavoastră. Până ieri şi DNA şi SRI îşi făceau treaba, erau în regulă. Acuma, dacă are o problemă, nu mai sunt în regulă. Eu nu pot fi de acord cu lucrurile astea. Bârfe, prea multă bârfă în interviul de ieri”, a mai spus Blaga.
 

×
Subiecte în articol: vasile blaga Elena Udrea