x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, către liderii PSD: Schimbaţi azi acest buget ticălos, ruşinos, golănesc şi nesimţit!

Victor Ponta, către liderii PSD: Schimbaţi azi acest buget ticălos, ruşinos, golănesc şi nesimţit!

03 Feb 2019   •   17:54
Victor Ponta, către liderii PSD: Schimbaţi azi acest buget ticălos, ruşinos, golănesc şi nesimţit!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut, duminică, pe Facebook, un apel către membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD să schimbe bugetul pe 2019, pe care l-a caracterizat ca fiind "ticălos, ruşinos, golănesc şi nesimţit".

Fost premier şi preşedinte al PSD, Ponta a precizat că în proiectul de buget au fost prevăzuţi la Autoritatea Electorală Permanentă peste 100 de milioane de euro pentru finanţarea partidelor politice, ceea ce înseamnă o creştere de 139 la sută faţă de anul trecut.

 


"Am fost alături de dumneavoastră timp de 15 ani în multe campanii electorale, am condus partidul timp de 5 ani. Ştiţi toţi foarte bine că nu aveţi nevoie de 100 de milioane de euro pentru activitatea obişnuită. Ştiţi toţi foarte bine că aceşti bani nu sunt folosiţi pentru activităţi de partid, ci pentru avioanele private, elicopterele, maşinile de lux, şoferii, secretarele câtorva parveniţi (foşti argaţi ai lui Băsescu şi Vadim) care azi se autonumesc "şefii PSD"! Dacă mai aveţi un gram de credinţă în valorile social-democrate, dacă vreţi să mai vă uitaţi măcar o dată fără ruşine în ochii alegătorilor, dacă vreţi să fiţi toţi consideraţi la fel de hoţi şi ticăloşi ca şi cei aflaţi vremelnic şi din greşeală la prezidiul partidului, cereţi azi ca cei 100 milioane de euro alocaţi pentru PSD, PNL, USR şi ALDE să fie trecuţi la Ministerul Sănătăţii pentru combaterea epidemiilor de gripă", a scris Victor Ponta.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a avut loc duminică. AGERPRES

×